Sosialt

Et semester i OSI Aikido inneholder ukentlige pub-turer etter trening på fredager, uformelle fritreninger på søndager, filmkvelder, hytteturer, kinoturer og felles turer til aikidoleire i inn- og utland, for å nevne noe. Vi finner også på mye gøy sammen med Sentrum Aikido. Meld deg på klubbens epostliste, så er du oppdatert på det som skjer! 


Sosialkomiteen

Klubben har en egen sosialkomite som oppstår sporadisk når sosiale tiltak (?) trengs. De er selvsagt sosiale folk som gripes fatt i av styret når helter trengs som mest.Har du forslag til arrangement? Ta kontakt med styret(som igjen griper fatt i personene som er mest sosiale - er det kanskje deg?).

Aktiviteter

Referer til epostlista, muntlig beskjed på trening og kalenderen for kommende ting. Sjekk også tidligere arrangementer.

Klubben arrangerer en hyttetur hvert semester. Opp gjennom årene har vi hatt hytteturene på flere steder, for eksempel i Fyresdal i 2000. Stamhytta er likevel KSI-hytta i Nordmarka.

Julebordet vårt har vi holdt i restauranten Sushi Nam Kang i en årrekke, og de siste årene sammen med søsterklubben vår Sentrum Aikido. Dresskode og god japansk og koreansk mat er stikkord for kvelden.

Klubben arrangerer en filmkveld hvert semester, hvor det vises sjeldne, sære, morsomme og interessante aikidoklipp - eller noe annet vi har lyst til å se.

Klubben har en lang og variert kinotradisjon. Vi benyttet oss i mange år av det gode filmtilbudet til Blindern filmklubb (nå Cinema Neuf), og spesielt de japanske filmene som ble vist der.

Trening er også sosialt

Det hører med at selve treningene er av ytterst sosial natur. Vi pleier å trene i 90 minutter, så de dagene vi har salen i to timer bruker vi den siste halve timen til såkalt ato-geiko; "ettertrening".

Folk trener på det de har lyst til i en uformell stil. Noen strekker, andre går sammen om å undersøke teknikker de lurer på, andre igjen forbereder gradering. Praten sitter løst, og det er lett å se for forbipasserende at vi trives på matta.

Gunnar Johnson hadde en periode med japansk te som ble drukket i felleskap på matta etter trening.